laupäev, 6. detsember 2008

Watch the skies

Eile õhtul läksin house party'le, kus olid peamiselt näitlejad Creative Arts Center'ist. Sõpradest olid seal Nick Yurick ja Megan Massie (Megan oli näitleja ka mu lavastuses "Visiting Dad"). Kuna seal olid ka ühe tüdruku vanemad, siis oli kõik alguses kuidagi väga korralik ja vaoshoitud. Ma rüüpasin vaikselt natuke kakao + alkoholi kokteili.
Pidutsejad asusid mängima mingit kaartide & joomise mängu (drinking game'id on siin üsna populaarsed, tundub), millest mina tagasihoidlikult loobusin.
Parajal hetkel esinesin seltskonnale oma vastvalminud monoloogi/lühinäidengia "Yesterday, I was at a party. Heroic adventures of a young man" mis kõigi poolt hästi vastu võeti ^_^
Hiljem tulis peole veel Skott ja igati lahe ja intelligentne tydruk Leah.

öösel nägin sellist und.
Sõitsime Megan'iga kuskil metsaval lookleval teel kodu poole, kui kuulsime selja tagant lähenevat sirinat. See oli uskumatult tihe parv linde ja putukaid, kes meist lainena üle lendasid. Hakkasin kahtlustama, et nad põgenevad metsatulekahju eest ja vaatasin selja taha - ja nägingi kaugel puude vahel põlevat tuld. Meie auto oli kuhugi kadunud ning proovisime kiirel sammul edasi liikuda, aga unedele iseloomulikult oli jalad rasked ja justkui vajusid porri. Samas ei tundnud ma sugugi muret ja olin kindel, et kõik läheb hästi. Mõne aja pärast sattusime kokku ühe vana külamehega, kellel oli vanker ja hobune, ning kes meid "lapsi" peale võttis.

Hiljem olime mereäärses majas. Rand oli kohe maja juures ja üpris sopane. Oli õhtu, ja taevas oli tumesinine ning heledate pilvedega. äkitselt avastasin, et ühe pilve sees oli suur, ilus ja futuristlik vilkuvate tulukestega loss. Võtsin Kadri Bankilt laenatud fotoka ja hakkasin taevast pildistama. Taeva sinapimedusest avastasin ka teisi põnevaid ehitisi. Oli suuri lendavaid laevu, vaevumärgatavaid hiiglaslikke kilpkonni, ja teisi kauneid hiiglaslikke asjandusi. Enamik neist olid taevatoonides tumesinised või hallid ning heledate tulukestega.
Une lõpus maandus üks taevaolendite laev randa, ning sealt väljus paar olendit. Mina ja Megan saime nendega väga hästi läbi. Enne kui nad ära hakkasid minema, palusin ma neil meile midagi anda - mingit kasutut prahti nende laevast või muid mittevajalikke jubinaid, et saaksime neid analüüsida ja ehk ka teaduses uusi läbimurdeid teha. Sellega oli aga mingi probleem, ja olend seletas, et need esemed ei püsiks. Oma sõnade illustreerimiseks viskas ta rannale suure läikiva plaadi, mis peatselt pehmeks vajus ja ära kadus. Olend sõitis tagasi taevasse.
Selline uni oli ^_^

Kommentaare ei ole: