pühapäev, 21. september 2008

Hea nõu

Sattusin yhte heasse Tuglase-seltsi kirjanduslikku fenomeni/m4ngu. Idee seisneb selles, et üks eesti kirjanik kirjutab väikese essee oma kolleegi uuest teosest/teostest ja tutvustab neid huvilistele, ning seejärel kirjutab juba tutvustatud kirjanik järgmisest inimesest jne.
Kui j4rg minuni j6udis, siis tahtsin kirjutada heast filmimehest ja kirjanikust Urmas Nimetust aganyyd tuleb v4lja (erinevatel p6hjustel, ja t6en4oliselt ka Urmase tagasihoidlikkuse t6ttu :) , et peaksin kirjutama kellestki teisest.

Seega palun, et k6ik siinse postituse lugejad soovitaksid mulle m6nda (pigem noort ja v4hetuntud) head eesti autorit, kelle teos(t)est kirjutada v6iksin ja kellest selles mängus juba kirjutatud pole. Eriti erakordne oleks, kui saaksin ka tema kontaktandmed v6i digitaalse juurdep44su tema teosele. Samas piisab aga ka nime/teose soovitusest.

T4nased saavutused siiani on vihmavarju ja talvesaabaste ostmine ning loojuvas p4ikesepaistes jalutamine.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ashilevi näiteks? Või siis - kui ma kunagise poogen.ee tuhnimise peale mõtlen - Mikk Pärnits (kasutas kunagi pseudot: Adrian).

Danzumees ütles ...

Maria Lee Liivak? Tal ilmus mõni aeg tagasi luuleraamat. Saad kontakti Linnateatri kaudu. Ta töötab seal dramaturgina.

Kas Armin Kõomägi on juba liiga tuntud? Tema viimane oli vist "Nägu, mis jäi üle".

Sass Henno on vist juba liiga tuntud?

Väga lahe tüüp on Urmas Lennuk. Temaga saab ühendust Rakvere teatri kaudu...tal ilmus Sööärasöö..ja ma ei tea kas tema näidendid on ka saanud raamatu kuju, aga "Rongid siin enam..." on ikka üks parimaid!

kb ütles ...

ma tahtsin ka maria leed soovitada (võin sulle ta kontaktandmed ise hankida). või siis andra teedet, aga teda tean ainult tema luuletuste kaudu.

Anonüümne ütles ...

andrat võib kohata kukus - nagu ... VÄGA tihti ;) ta om cool