kolmapäev, 29. oktoober 2008

Hea kolmapäev

Käisin eile külas oma võitluskunsti masteril, sellel vanal kiskjal.
Tal oli väga ilus maja mäenõlval, vaatega alla lumisesse ja metsaga kaetud orgu. Jõin natuke
jaapanist pärit ploomiveini ja rääkisin tema lastega (noor poiss nimega Malachi, tema väike õde ning nende veel väiksem vend). ööbisin samuti seal, ning nägin päris huvitavaid unenägusid, mis kahjuks praegusel hetkel meelde ei tule. Nende väike kassipoeg Lucky ronis mu voodile ja magas suure osa ööst rahulikult mu kõrval. Tagasi sõites tegime vana kiskjaga, kelle nimi on muide Toni, plaane kunagi koos raha teha. *smirk*
Tänane päev kulges puhkerezhiimil, peamiselt lugedes ja interneti teel ühe soome sõbrannaga vesteldes.

Olen praegu raamatukogus, väga vaikses ja loomingulises tujus.
Kirjutasin natuke aega tagasi lõpuni loo "The dog who smoke". Tõin ühest arhiivilaadest ruumist (mis on jahe ja undab põnevalt) hunniku raamatuid, mis sisaldavad lühilugusid ja science fictionit.

Lugesin ka suures ja väga vaikses lugemissaalis (sildiga "deep silence area") ühe raamatu läbi. Kõige rohkem meeldis mulle Barry Matthewsi lugu "Everything must go".
Seda antakse edasi läbi suhteliselt noore ema silmade. Ta töötab ühes väikelinna raamatukogus ja on oma 10-15 aastase poja jaoks väga hea, armastav ema. Väga hea oli lugeda kui soe, õrn ja sõbralik ta oma poja suhtes oli. Ta poeg Kevin on intelligentne ja ebatavaline laps-- näiteks hakkab ta ostma salaja meiki ning seda kasutama, nii et keegi aru ei saa. Oma meikimisvahendid paneb ta ema meigikotti :)

Kommentaare ei ole: