kolmapäev, 19. november 2008

Ilmapuu

Täna nägin unes väga suurt puud.
See oli vähemalt ülikõrge pilvelõhkuja kõrgune ning ühe tavalise puu laiune. Ta asus suhteliselt väikeste majadega linna keskel ning mina elasin seal üleval koos isa ja vennaga. Ma pole kindel, kus ma täpselt elasin kuid igatahes sain sealt minna puu latva ja alla vaadata. Inimesed olid liiga kaugel, et neid eristada ja autod olid pisikesed värvilised täpid. Puu kõikus tuule käes üsna tublisti ning ei tundunud väga turvaline.
Puu oksad ja lehed olid väga huvitavad. Need sarnanesid kuju poolest võilillelehtedele (värv oli hallikasroheline) ning olid kuivetunud ja haprad. Neid oli igas pikkuses, aaltes pisikestest võrsetest kuni suurte ja mitmemeetristeni.
Läksin puu otsa eesmärgiga alla välja ronida, kuid siis vist otsustasin, et see on liiga ohtlik ja hakkasin tegema midagi muud :)
Teine oluline osa unes oli lendamine. Täpsemalt lendamine kahe huvitava lennutiivaga. Need nägid välja nagu poolikud pärnapuu õie/seemne lehed (teate küll, sellised bumerangi või nürinurga kujulised) ja olid tumepruuni värvi (umbes meetripikkused). Nendega lendamiseks pidin kummassegi kätte ühe võtma ja siis kandsid nad mind edasi nagu deltaplaan või muu liuglev lennuvahend. Nendega sai lennata umbes inimese jooksmise kiirusel. Üks episood unes oligi selline, kus mingid pahad ja suured poisid ajasid mind taga, ning mina lendasin, käed lennutiibadega laiali sirutatud nende eest ära. Kuna põgenemine toimus üpris prügisel ning põõsaid täis maastikul ning tegin lennates pidevalt jänesehaake, ei saanud nad mind kätte =)
Selline uni oli.

Kommentaare ei ole: