laupäev, 23. august 2008

reede 6htu reflektsioon

Eilne pidu oli p4ris tore ja eelk6ige maailmapilti avardav. Ma arvan, et straight inimestele
tuleks kasuks korra m6nes sellises klubis k4ia ja teistsugust kultuurisegmenti kohata.
note: kes veel ei tea (seda tuleb m6nikord ette), siis gay-klubid on loomulikult ka tydrukutele, ja inglisekeelsetes kultuuriruumides kutsutakse lesbisid tihtipeale samuti gaydeks. Muusika oli seal vahelduva eduga ysna hea. Tantsisin natuke yhe tydrukuga, kes keerutas muusika rytmis n88ri otsas olevaid neoonvalgusega helendavaid torukesi ja proovis seda ka mulle 6petada. Selle 6ppimine polnud sugugi nii lihtne, ning pean selle kunagi paremini k4sile v6tta.

J6udsin koju umbes kella 4ks ja keskendusin/mediteerisin enne magaminekut. Kasutasin sellist meditatsiooni, kus mediteerija seisab peegli ees ja vaatab endale otsa. Selleks, et m6ista/kujundada ennast ja (oma) maailma. Teine v6imalus on selle l4bi j6uda sisemise vaikuseni, kus enamik teadlikust, s6nalisest ja helilisest m6tlemisest vaibub, ning alles j44b ainult vaikne & selge enese tajumine.

T4na pole veel v4ga palju toimunud, kuid 6htuks on plaanis vist latiino-tantsude 6htu. Sinna kutsusid mind v4ga toredad ja s6bralikud mehhiklased Betti, Berto ja Elisa :D
Nyyd hakkan playwritingu jaoks n4idendit kirjutama.

Kommentaare ei ole: