kolmapäev, 8. oktoober 2008

Kinky cats (kolmapäeval)

Olin täna kasside joonistamisega nii usinasti ametis, et magasin õhtusöögi maha *smirk*
Võtsin siis raamatukogu kohvikust nimega Eliza's (mis on muide lahti kella 12ni öösel) oma "reserv meal plani" eest marjamuffini ja kvaliteetse piparmynditee. Hakkasin lugema ja pilte vaatama ilusast suurest raamatust "Robots" ja oli väga hea olla :)

Mõtlesin siia panna pildid neist kahest armsast kassinimesest, kassitydrukust ja kassipoisist, kelle ma eelmisel esmasp4eval joonistasin, aga...
Ma töötasin nende kallal nii kaua ja pidin kogu selle aja kassipoisi male thingy't vahtima ja lõpuks hakkasin mõtlema, et võibolla ikkagi mõnedele korralikele, lapsi pyhapäevakooli saatvatele lastevanematele selline asi ei meeldiks.
Et laps istub ilusti arvuti taha, lööb juhuslikult googlisse "Kass" või "hea tuju" vms. ja siis vaatab talle järsku vastu yks sõbralik, rõõmus paar alasti kasslasi, näol kaval muie ning thingy lehvimas :D

Pildi blogisse riputamise asemel jätkasin hoopis nimetatud esteetiliste olendite viimistlemist, andes pildile yha eksplitsiitsemaid kontekste ning vormistades selle lõpuks kauniks mustvalgeks pahelisteks postkaardiks.
^_^

...mida ma loomulikult siia veel vähem postitan. Haa! x)

Kommentaare ei ole: